net-workx.png

In het kader van ons nieuwe Managed Services Model waren we opzoek naar een partner die ons kon helpen met de vertaling van onze Managed Services Plannen binnen de verschillende IT-tools.

Na een eerste kennismaking en brainstorm werd al snel duidelijk dat MSP Mentor een meerwaarde zou zijn voor NET-Worx. Het leuke is dat we via de ervaring en praktische aanpak van MSP Mentor snel verbeteringen hebben aangebracht voor processen en settings, zowel binnen Autotaks als andere IT-tools, wat onze efficientie heeft verhoogd.

Zo hebben we onder andere onze facturatie gedigitaliseerd vanuit Autotask en daarnaast zijn we samen met MSP Mentor onze servicedeskwerking aan het optimaliseren.

Kortom, MSP Mentor is zeer aangenaam en staat altijd klaar als sparringpartner voor moeilijke vraagstukken en trainingen. Dit alles zorgt ervoor dat we veel veranderingen binnen een korte tijd hebben gerealiseerd.

Paul Akkermans,

Operaitions Manager NET-Worx BVBA

Wie is NET-Worx?

NET-Worx is een team van jonge Experts die Managed Services aanbiedt voor de moderne KMO’s. Via een vaste overeenkomst verzorgen we het totaalbeheer van de IT-infrastructuur en diensten.

Dit doen we op basis van 3 pijlers;

  1. Budget
  2. Continuïteit
  3. Efficiëntie

We willen een sterke IT-partner zijn die waarde brengt bij personeel en klanten. Dat doen we door sterk in te zetten op de ontwikkeling van ons personeel, én door meer te doen bij minder klanten.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.