Diensten

Alle diensten van MSP Mentor

Bij autonome groei of overname kunnen groeistuipen zorgen voor toenemende druk op de organisatie. Het ontbreken van duidelijke processen en procedures kan voor verwarring zorgen, vooral wanneer bedrijven klein zijn gestart en ondertussen een groeispurt hebben meegemaakt. Management as a Service kan hierbij helpen. Bij MSP Mentor bieden we flexibele ondersteuning bij het uitvoeren van managementtaken en het aansturen van de operatie. Wij nemen de touwtjes in handen, zodat jij je kunt focussen op waar je écht goed in bent.

Veel ICT-organisaties werken nu op basis van ‘uurtje factuurtje’. Dit brengt veel administratief werk met zich mee en weinig structuur en inzicht in inkomsten. Maak samen met ons de overstap naar een MSP (Managed Services Provider) of in andere woorden: maandabonnementen. Dit geeft je rust en inzicht waardoor jij bezig kan zijn met de dingen die je écht wilt en makkelijker groeikeuzes kunt maken.

Werken zonder de ISO-standaarden is voor de IT-branche zo langzamerhand ondenkbaar geworden. Door uw bedrijf ook nog eens te laten certificeren, heeft u voor uw klanten een overtuigend bewijs in handen dat u voldoet aan alle eisen. Daarnaast zorgt het voor de juiste beheersing en opbouw van de organisatie. De kwaliteit van de organisatie staat hierbij centraal. Maar ook de doelen, missie en visie van de organisatie zijn van belang. KPI’s opstellen, meten en bijsturen is hier een groot onderdeel van. Bij ISO 27001 draait het om de databeveiliging en dat je aan kan tonen dat je de data ook daadwerkelijk goed beveiligd hebt. Hierbij nemen we de koppeling naar bijvoorbeeld MSP-producten, Ticketing en PSA. Kortom, we nemen dit mee in het volledige MSP-traject.

Trainingen over allerlei technische implementaties. Veel leren voor en over de moderne werkplek. We komen veel kennis brengen en zien graag dat iedereen veel nieuwe dingen leert, maar doen dit op een praktische manier waardoor het effect direct te merken is. We willen dat de mensen en de organisatie als één geheel het maximale uit alle softwaretools halen.

Wij geven trainingen over alle tools, licenties en softwarepakketten die wij aanbieden. In een langer totaaltraject zit dit er standaard in, maar deze trainingssessies zijn uiteraard ook los af te nemen. Leer hiermee alle ‘in’s en out’s’ van de betreffende tool. Haal het maximale eruit en creëer samen het beste gebruik en de implementatie daarvan. Het resultaat voel en zie je gelijk in alle dagelijkse werkzaamheden. Meer energie binnen de organisatie en meer tijd voor de dingen die je echt leuk vindt.

Op veel plekken werkt en lukt het elke dag wel, maar is het toch een beetje een georganiseerde chaos. Ons doel is dat wanneer wij klaar zijn met een traject alles georganiseerd is, punt! We worden blij van mensen helpen. Dat kunnen we heel goed door ervoor te zorgen dat processen kloppen, tools juist en maximaal benut zijn en dat de juiste mix van tools aanwezig is. En niet zomaar een tool voor jouw processen, maar de allerbeste en meest passende set tools voor jouw organisatie en de missie en visie die daarbij horen.

In de ICT-wereld is support en persoonlijk niet altijd de makkelijkste en meest voordehandliggende combinatie. Toch weten we weten dat er behoefte is aan persoonlijke support. ‘Per device’ is wat veel organisaties gewend zijn, maar naast dat het onpersoonlijk is, is het tegenwoordig ook zeer onoverzichtelijk. Met een stijgend gemiddelde van 2,7 devices per gebruiker wordt dat alleen maar moeilijker. Wij helpen je graag met de overstap naar support per gebruiker. Persoonlijker, meer overzicht en minder verwarring tussen werk en privé.

Bij MSP Mentor hebben we ervaring met nagenoeg alle verschillende pakketten, maar eigenlijk draait het voor ons niet om welk pakket je kiest. We beginnen bij de missie, visie en doelstelling van de organisatie. Met deze informatie kijken we naar welke pakketten jou het snelste en makkelijkste gaan helpen deze te bereiken. Hierbij kijken we naar het heden, maar ook naar de toekomst. Het laatste wat je wil, is over een paar jaar weer een switch moeten maken toch?

Bijna alle ondernemers die werken met MSP Mentor hebben het doel om hun portfolio uit te breiden. Maar hoe doe je dat? Uit ervaring blijkt dat een objectieve en ervaren blik van iemand van buitenaf zeer waardevol kan zijn. Het levert altijd nieuwe inzichten op en zet je aan om dingen anders te doen, maar ook om geheel nieuwe dingen aan te pakken. Verder zorgen we voor een inzichtelijk en meetbaar stappenplan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Het financiële stuk nemen we hierbij mee. Denk bijvoorbeeld aan hoe je meer opbrengsten uit je huidige MSP-diensten kan halen.