Over MSP Mentor

Johan Bakker (Eigenaar)

Hi! Ik ben Johan en ik ben 46 jaar. Ik onderneem nu al zo’n 23 jaar en ben ooit begonnen met een eigen rijschool. Tegenwoordig begeleid ik IT-bedrijven bij het oppakken van hun business. Wat ik hier leuk aan vind? Ik houd ervan om mensen iets te leren. Daarbij vind ik het fantastisch om te zien hoe een organisatie verandert van chaos naar georganiseerd.

Mij beter leren kennen? Bekijk mijn introductie!

Stefan Schuller (Microsoftconsultant)

Hi! Ik ben Stefan, 39 jaar en ik woon Bloemendaal. Bij MSP Mentor ben ik werkzaam als Microsoftconsultant. MSP Mentor staat voor het verbeteren van techniek en proces. Waar Johan op organisatorisch vlak MSP’s helpt, ben ik daar voor alle technische aspecten. Ik word vooral blij van mensen die blij worden van nieuwe dingen leren.

Benieuwd naar meer? Bekijk mijn introductie!

Gert Koeslag (ISO Specialist)

Hi! Ik ben Gert. Ik kom uit Lochem en ben 59 jaar oud. In 1998 ben ik verhuisd naar Almere om mijn carriere verder uit te bouwen. Bij MSP Mentor ben ik werkzaam als ISO Specialist. Ik help bedrijven bij het behalen van hun doelen d.m.v. een ISO certificering. Dit doe je nooit voor een ander, maar voor je eigen kwaliteit. Jezelf en je organisatie verbeteren, dat staat voor mij op nummer 1.

Kennismaken? Bekijk mijn introductie!