Over MSP Mentor

Johan Bakker (Eigenaar)

Hi! Ik ben Johan en ik ben 46 jaar. Ik onderneem nu al zo’n 23 jaar en ben ooit begonnen met een eigen rijschool. Tegenwoordig begeleid ik IT-bedrijven bij het oppakken van hun business. Wat ik hier leuk aan vind? Ik houd ervan om mensen iets te leren. Daarbij vind ik het fantastisch om te zien hoe een organisatie verandert van chaos naar georganiseerd.

Mij beter leren kennen? Bekijk mijn introductie!

Alain Deshayes

Mijn naam is ‌Alain Deshayes en zoals mijn naam al doet vermoeden heb ik Franse roots! (Al ben ik de taal helaas vergeten 😉).

Ik heb 3 kinderen + 2 ‘bonuskids’. 5 dames in ongeveer dezelfde leeftijdsrange. Sommigen zullen misschien medelijden met me hebben, maar ik vind het eigenlijk alleen maar leuk! Mijn hele leven werk ik al in de IT en ik heb ondertussen alle lagen van een IT organisatie wel gezien. Begonnen met het op component-niveau repareren van Commodore 64, maar ik merkte dat ik eigenlijk veel meer in mijn mars had!

Daarom heb ik in 1998 de stap genomen om zelfstandig ondernemer te worden. Samen met een oud collega zijn we toen een IT bedrijf gestart waarmee we IT-diensten in abonnementsvorm aanboden. Iets wat in die tijd nog erg ‘upcoming’ en nieuw was. Om dit model winstgevend te krijgen kwamen we er al snel achter dat we meer gebruik moesten maak van automatisering en zijn ons daarom gaan verdiepen in de mogelijkheden.

Na een moeilijke tijd na het overlijden van mijn compagnon heb ik besloten om het bedrijf te verkopen en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Interstellar/Solimas. Zij waren namelijk op zoek naar iemand die begreep hoe ICT dienstverlening werkt en die kon helpen bij de implementatie van Autotask en Datto RMM. Oftewel, de perfecte baan voor mij 😊

Tijdens die periode kwam ik Johan Bakker tegen en merkten we eigenlijk al vrij snel dat wij elkaar heel goed konden aanvullen. Daarom mag ik nu met trots zeggen dat we sinds 1 maart collega’s zijn bij MSP Mentor.

Gert Koeslag (ISO Specialist)

Hi! Ik ben Gert. Ik kom uit Lochem en ben 59 jaar oud. In 1998 ben ik verhuisd naar Almere om mijn carriere verder uit te bouwen. Bij MSP Mentor ben ik werkzaam als ISO Specialist. Ik help bedrijven bij het behalen van hun doelen d.m.v. een ISO certificering. Dit doe je nooit voor een ander, maar voor je eigen kwaliteit. Jezelf en je organisatie verbeteren, dat staat voor mij op nummer 1.

Kennismaken? Bekijk mijn introductie!

Stefan Schuller (Microsoftconsultant)

Hi! Ik ben Stefan, 39 jaar en ik woon Bloemendaal. Bij MSP Mentor ben ik werkzaam als Microsoftconsultant. MSP Mentor staat voor het verbeteren van techniek en proces. Waar Johan op organisatorisch vlak MSP’s helpt, ben ik daar voor alle technische aspecten. Ik word vooral blij van mensen die blij worden van nieuwe dingen leren.

Benieuwd naar meer? Bekijk mijn introductie!