IT-Option-webversie-Zwart-1024x390
We zijn echt blij met MSP Mentor! Ze hebben ons bedrijf een flinke boost gegeven. Onder leiding van Johan hebben we niet alleen een betrouwbare partner gevonden, maar ook een gedreven professional die altijd zijn beloften nakomt.
Vanaf het begin voelde het goed. Johan heeft ons niet alleen door de intensieve startdagen geleid, maar heeft ons ook geadviseerd bij de overgang van ons Breakfix model naar het MSPmodel. Dit heeft ons geholpen om onze werkwijze en facturatie te optimaliseren en beter aan te sluiten bij de behoeften van onze klanten.

We zijn bij MSP Mentor terechtgekomen via Rajiv van Datto. Ons probleem was een niet-ingerichte Autotask omgeving en een gebrek aan begrip over hoe we deze oplossingen het beste konden benutten. MSP Mentor heeft ons van A tot Z begeleid bij het inrichten vanAutotask en Datto RMM, en heeft ons strategisch geadviseerd bij de transitie naar het MSPmodel.

De keuze voor Autotask en Datto RMM als oplossing was voor ons duidelijk, en Johan heeft ons met deskundige begeleiding geholpen om deze tools effectief in te zetten en te integreren in onze workflow.
Natuurlijk waren er uitdagingen op onze weg, zoals het bijhouden van urenregistratie en het opzetten van beheersovereenkomsten en SLA’s. Johan heeft ons hierbij op een zeer waardevolle manier ondersteund, waardoor we nu gestroomlijnde processen hebben die ons
bedrijf efficiënter maken.

We zijn echt onder de indruk van wat we hebben bereikt. We kunnen nu onze doelen sneller, gemakkelijker en met meer precisie realiseren. Dankzij de vernieuwde Autotask omgeving kunnen we moeiteloos offertes opstellen, bestellingen plaatsen, inkomende goederen boeken, projecten factureren, verlof registreren en automatische updates via RMM ontvangen.

Wat ons het meest opvalt, is dat we dankzij de expertise van Johan en MSP Mentor onze manier van werken hebben kunnen transformeren. Hierdoor zijn we in staat om snel en overzichtelijk te werken, met meer efficiëntie en controle dan voorheen.

Kortom, MSP Mentor heeft ons bedrijf echt geholpen. We raden ze zeker aan aan iedereen die opzoek is naar een betrouwbare partner en beter willen worden in wat ze doen.

Chiel Frensch
IT Option

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.