theinerict.png

Je kent het wel: je hebt een systeem draaien, maar hebt het gevoel dat er nog veel meer uit te halen valt. Maar waar begin je? En waar leg je de focus op? Als er een nieuwe update komt, haal je dan wel het maximale uit het systeem? En hoe koppel je dat allemaal aan elkaar?

Voor dit soort vragen hebben we MSP Mentor benaderd en zij hebben ons ondersteund met alle ins en outs van Autotask en Datto RMM. MSP Mentor kent de techniek, weet waar je de focus op moet leggen en heeft veel connecties om dit binnen aanzienlijke tijd op een hoger niveau te krijgen. Daarnaast hebben zij ons geadviseerd, processen intern verbeterd en de benodigde handouts gegeven binnen Autotask en Datto RMM.

MSP Mentor is ook een fijne sparringpartner die zich niet snel uit het veld laat slaan en een probleem als uitdaging ziet. Kortom; een organisatie om in gedachten te houden bij implementaties en optimalisaties!

Wie is Theiner ICT?

Theiner ICT is een jong dynamisch bedrijf met één doel: de MKB klant volledig ontzorgen van A tot Z én duidelijk zijn over ICT.

We geven inzicht in processen, contracten en diensten. Lopen stappen met je door en spreken gewoon Nederlands. En als je ons nodig hebt, dan zijn we er. Met hulp op afstand, een vervangende computer of een kop koffie. We staan voor je klaar. Wij begrijpen dat onze klanten misschien minder snel warmlopen voor alle facetten van ons vak. Ieder zijn ding. Daarom zorgen we bij Theiner ICT dat ICT voor iedereen duidelijk blijft.

Samen maken we ICT vanzelfsprekend. Stille helden, de een wat meer op de voorgrond dan de ander. Altijd up to date, kritisch, duidelijk en beschikbaar om jou te helpen. Dát is de kracht van Theiner ICT.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.