rvko-thm.jpg

Voor onze vernieuwde Servicedesk was de implementatie van Autotask onontbeerlijk. Waar Datto standaard de implementatie voor een groot deel aan de klant laat d.m.v. zelfstudie is MSP Mentor juist de consultant die meer hybride werkt. Zij steunden ons in de ontwikkeling van de processen, hebben dit deels voor ons ook geïmplementeerd in Autotask en hebben met de juiste training voor een snelle adoptie gezorgd. We hadden het incidentenproces binnen drie weken live!

Naast bovenstaande is MSP Mentor ook een goed klankbord, waar je als Hoofd IT prima mee kunt sparren om ervoor te zorgen dat de afdeling hier beter van wordt. Ik zou MSP Mentor dan ook ten zeerste aanbevelen in verdere Autotask implementaties!

Rob Tesselaar

Hoofd IT RVKO

Wie is RVKO?

De Stichting Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO) is één van de grootste schoolbesturen voor primair onderwijs in Nederland. Onder de RVKO ressorteren 66 scholen in en rond Rotterdam, 20 peuterspeelzalen en de stichting Thomas More Hogeschool (TMH).

Deze verzorgt de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs en biedt daarnaast een breed palet aan nascholingsmogelijkheden voor medewerkers in het basisonderwijs aan. Het betreft een kleinschalige hogeschool in Rotterdam die intensief samenwerkt met zeven convenantpartners uit het primair onderwijs, waaronder de RVKO. Beide organisaties worden door de ServiceDesk ondersteund.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.