Bezorgsupport_logo-cirkel

Na jaren gewerkt te hebben met verschillende PSA/CRM tools was het voor Bezorgsupport tijd om een omschakeling te maken. De groei in klanten en workload zorgde ervoor dat de administratieve druk toenam en de verschillende afdelingen in de huidige tools niet meer fijn konden samenwerken.

De keuze voor een nieuw PSA/CRM systeem is een keuze die wij graag goed gefundeerd wilden maken. Zonder hierbij ‘beïnvloed’ te worden door de verschillende sales organisaties en hun mooie pitches. Na het spreken met verschillende consultants hebben wij gekozen voor MSP Mentor om ons te begeleiden bij het keuze traject van een nieuwe PSA-tool.

Eén van de belangrijkste redenen voor deze keuze, was het feit dat MSP Mentor veel kennis heeft van de MSP-markt. Zij begrijpen onze branche als geen ander. Na een uitvoerige inventarisatie met de verschillende afdelingen binnen Bezorgsupport, waar we een duidelijk meer sporen traject hebben gevolgd, is er gekozen voor Autotask.

Met deze keuze kwam direct de volgende vraag naar boven. Wie gaat ons helpen met de implementatie? Voor ons was de keuze eigenlijk redelijk simpel. Het adviestraject was zo goed bevallen, dat we hierbij ook voor MSP Mentor hebben gekozen.

De implementatie en training voor het personeel is uitstekend verlopen. “Persoonlijk vond ik het heel fijn om ook te sparren over verschillende zakelijke vraagstukken met Johan”.

Erik Luijkx,

Algemeen Directeur Bezorgsupport

Wie is Bezorgsupport Telecom & IT?

Bezorgsupport Telecom & IT levert sinds 2004 professionele oplossingen op het gebied van Telecom & IT. Implementaties bij haar klanten variëren van 1 kantoor met 1 medewerker tot kantoren met meerdere locaties verspreid over meerdere landen.

Bezorgsupport is persoonlijk, servicegericht en één aanspreekpunt voor al uw kassa’s, connectiviteit en ICT zaken. Wij bieden u oplossingen zoals kassasystemen, VoIP, Cloud werkplekken, 5G mobiele data en M2M. Alles onder 1 dak, dus ook 1 aanspraakpunt. We hebben een uitgebreid portfolio in de branches horeca, retail en zakelijke dienstverlening.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.