Zomentum Connect

Voordelen

Verminder menselijke fouten
We zullen alle niet-gefactureerde licenties en fouten opvangen die tot nu toe onopgemerkt zijn gebleven.

Bespaar kostbare tijd
Focus op het verkopen en ondersteunen van uw klanten. Wij zorgen voor de facturering van de licenties.

Verhoog uw winstgevendheid
Verhoog eenvoudig uw abonnementsfacturering. Er wordt niets meer weggelaten.

Mis nooit meer iets
Ontvang geavanceerde rapporten over toegevoegde of verwijderde licenties en nieuwe tenants die zijn gekoppeld aan uw gedelegeerde beheerder.

Alarmering
We sturen u waarschuwingen wanneer een product niet wordt gefactureerd of een tenant niet is verbonden met een contract.

Uw bedrijf, uw regels
Zomentum interfereert niet met uw bestaande workflows. We richten ons alleen op het verzenden van de juiste nummers naar uw factureringssoftware.

Start hier je trial

Functies

Distributeur onafhankelijk
Of u nu uw Microsoft-clouddiensten koopt bij Tech Data, Ingram Micro, Copaco, Also, Resello of een andere distributeur wereldwijd, wij kunnen u helpen bij het automatiseren van het factureringsproces. Onze applicatie ondersteunt zowel directe als indirecte partners.

Datto Autotask PSA
We maken verbinding met uw Autotask PSA-werkruimte om uw contracten bij te werken. Koppel uw klanten en breng uw services in kaart en wij werken uw contractservices automatisch bij.

Servicebundels
Verkoopt u gestandaardiseerde aanbiedingen in services bundels? Combineer meerdere producten in een enkele Autotask-bundel en bied uw klant een gemakkelijk te begrijpen en totaal terugkerende betaling. Zomentum zal het aantal eenheden van de bundel automatisch bijwerken.

Negeer/sluit licenties uit
De behoeften van uw klanten kunnen soms ingewikkeld worden. We begrijpen het! U heeft de volledige controle over het aantal licenties. Negeer een niet-gefactureerd abonnement of sluit een aantal gratis eenheden uit. Het is allemaal mogelijk.

Generieke import
Je biedt je klanten een breed scala aan oplossingen naast Microsoft- of Google-producten. U wilt er zeker van zijn dat deze licenties ook zo efficiënt mogelijk worden gefactureerd. Importeer het CSV- of Excel-bestand dat u van uw leverancier ontvangt met licentie-informatie. We synchroniseren deze ook met uw contracten!

MSP Mentor helpt bij het geautomatiseerd bewerken van de bestanden door middel van een RPA robot. Zo hoef je dus nooit zelf bestanden aan te passen of diensten van losse kosten te splitsen.