Splashtop

Splashtop

Toegang en Ondersteuning op afstand Software en MPS’s.

Als MSP ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle computers van je klanten. Er wordt van je verwacht dat je hen helpt op het moment dat het nodig is. Daarom heb je remote access tools nodig, waarmee je dat snel en gemakkelijk kunt doen, zonder dat het je veel kost. Splashtop levert betrouwbare oplossingen voor remote access en remote support die zijn ontworpen om MSPs te helpen bij hun dagelijkse taken.

Beheer op afstand de computers en servers van uw klant, zelfs zonder dat de eindgebruiker aanwezig is. Onderhoud uitvoeren, problemen proactief aanpakken en ondersteuning op afstand bieden vanaf uw eigen computer, tablet of smartphone.

Nodig uw team uit om hun eigen Splashtop-gebruikersaccounts te maken en hun rollen en toegangsrechten in te stellen. Sta toegang tot specifieke computers toe. Organiseer uw computers in groepen zodat u ze veel gemakkelijker kunt vinden en beheren.

Beschik over computer management en monitoring-tools met Splashtop Remote Support. Functies omvatten custom alerts, Windows-updates, remote command, systeminventaris, eventlogs, 1-op-veel en meer.

Voordelen

Eenvoudig in te stellen en te migreren
Het opzetten van Splashtop duurt slechts een paar minuten. Implementeer Splashtop eenvoudig op uw onbemande eindpunten. Bied on-demand ondersteuning met een eenvoudige sessiecode.

Onverslaanbare prijs
U kunt honderden of duizenden euro’s per jaar besparen met Splashtop.

Top tools en functies
Wees productiever met Splashtop. De tools en functies maken het uitvoeren van uw dagelijkse taken eenvoudiger. Breng bestanden over, herstart op afstand, neem sessies op en nog veel meer.

Integraties
Ondersteun uw eindpunten op afstand met Splashtop via uw favoriete RMM- en PSA-platforms. Splashtop biedt een naadloze integratie met de meest populaire platforms gebruikt door MSP’s, met inbegrip van o.a. Datto, Autotask.

Veilig en Compatibel
Onze beveiligde infrastructuur, inbraakpreventie en meerdere andere beveiligingsniveaus houden uw data en die van uw klanten veilig. Bovendien voldoet Splashtop aan verschillende industrievoorschriften en -normen (inclusief HIPAA).