Wie jarig is, trakteert!

Jij maakt je druk om je business, maar wie maakt zich druk om jouw cybersecurity?

We leven in een wereld waarin zelfs je koelkast gehackt kan worden. Dus laten we het eens hebben over ESET. Ik ben er gek op, niet alleen omdat het me helpt slapen ’s nachts, maar ook omdat het ontworpen is voor de MSP’er.

Met ESET, kun je gerust zijn dat je cyberbeveiliging echt dichtgetimmerd is en sterk staat.

Een sterke cyberbeveiliging is altijd z’n geld waard. Het zal misschien in eerste instantie een nogal kostbaar product/project lijken, maar een cyberaanval zal je altijd nog meer kosten! Daarnaast is het van belang dat dit alles centraal en eenvoudig te beheren is. Cybersecurity is niet alleen voor jouw klant topprioriteit maar ook die van een MSP. Als MSP kun je geen risico lopen op security incidenten bij jouw klanten.

 

 

MSP Mentor biedt ESET aan als product aan MSP’s en ICT bedrijven. Neem contact op met ons via onderstaande knop en we helpen je graag verder! Op 2 november 2023 bestaan wij 5 jaar en daar willen wij jullie graag voor bedanken. Daarom hebben we als jubileum actie de volgende aanbieding:
Stap voor eind november 2023 over naar ESET en betaal de rest van 2023 helemaal niets voor de licenties die eind november 2023 live zijn. Wij zullen dan de kosten voor onze rekening nemen.

Let op: Klanten die al ESET hebben via een andere partij zijn uitgesloten

 

Geïnteresseerd?

Neem nu contact op!