Blog banner kleuren

Yes, het is gelukt! nieuw personeel en nu!?

yeshetisgelukt

Na hard zoeken, heb je eindelijk nieuwe ICT’ers gevonden. Maar wat nu? Je zat al tot over je oren in het werk en het wegwijs maken van nieuwe medewerkers in jouw organisatie kost ook tijd. Vaak schiet het goed inwerken van nieuw personeel erbij in. Vaak komt het niet verder dan dat er een andere medewerker naast de nieuwe collega wordt gezet om even uit te leggen hoe het een of ander werkt. Maar is dit wel de juiste manier en kan dit niet beter? Is de nieuwe medewerker nu wel goed op de hoogte hoe alles in jouw bedrijf reilt en zeilt? En kan hij of zij nu meteen goed aan de bak en op de manier zoals jij die voor ogen hebt?

Om snel en een optimale inzet van nieuw personeel te realiseren, is een goede onboarding nodig. Een degelijke uitleg van jouw tools, processen en procedures zijn echt van essentieel belang voor jouw bedrijf en het goed functioneren van je personeel.

Neem dan contact op!

MSP Mentor heeft uitgebreide kennis van alle MSP-tools, processen en procedures en is daarom dé partij om dit probleem samen aan te pakken. Het gehele onboarden van het nieuwe personeel kan door ons worden verzorgd. Dit blijft niet alleen bij een grondige uitleg van de tools en processen, maar we voegen daarbij meteen een ‘klantcontact training’ aan toe. Op deze manier haal je in korte tijd het meeste rendement uit je nieuwe collega’s, investeer je meteen in goed werkgeverschap en kun jij doorgaan met je werk.

Wil jij weten hoe wij jou nog meer van dienst kunnen zijn?

Neem dan contact op!

https://youtu.be/NK1DQsrvJ9g

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.