Blog banner kleuren

Werken met ISO Certificering

ISOCertificering_Afbeelding

De ISO-normen zijn internationale standaarden voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. 

Het werken zonder de ISO-standaarden is voor de IT-branche zo langzamerhand ondenkbaar geworden. Door uw bedrijf ook nog eens te laten certificeren, heeft u voor uw klanten een overtuigend bewijs in handen dat u voldoet aan hun eisen.

Alle normen zijn gebaseerd op een vergelijkbaar managementsysteem waarbij risico gebaseerd denken centraal staat. Zo speelt u in op risico’s, kansen, bedreigingen, nieuwe trends en verwachtingen.

MSP Mentor kan u helpen met het vormgeven van het managementsysteem. Risico gebaseerd denken is vooruitkijken. Dat is waar het met uw visie voor het bedrijf om draait. De belangrijkste basis van een managementsysteem is de contextanalyse.

Met ISO 9001 en/of ISO 27001 heeft u een kwaliteitsmanagementsysteem dat helpt uw bedrijfsvoering te optimaliseren. De strategie is gebaseerd op groei, kwaliteit en marktontwikkeling.

Wie kan voldoen aan de actuele vraag in de markt waarbij goede kwaliteit verzekerd is, is in staat het bedrijf te laten groeien. Dit kan groei in bedrijfsomvang zijn, maar ook aanbod en kennis.

Het ontwikkelen van een contextanalyse komt hoe dan ook uiteindelijk altijd de continuïteit van het bedrijf ten goede.

Is er ergens meer informatie te vinden?
Zeker! Klik hier om de video te bekijken!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.