Blog banner kleuren

Voordelen van Splashtop

HeaderMailchimpBLOGS_splashtop

Als MSP ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle computers van je klanten. Beheer met Splashtop op afstand de computers en servers van uw klant, zelfs zonder dat de eindgebruiker aanwezig is. Onderhoud uitvoeren, problemen proactief aanpakken en ondersteuning op afstand bieden vanaf uw eigen computer, tablet of smartphone.

De voordelen van Splashtop zijn:

Splashtop beschikt over computermanagement en monitoring-tools met Splashtop Remote Support. Functies omvatten custom alerts, Windows-updates, remote command, systeminventaris, eventlogs, 1-op-veel en meer.

Eenvoudig in te stellen en te migreren. Het opzetten van Splashtop duurt slechts een paar minuten. Implementeer Splashtop eenvoudig op uw onbemande eindpunten. Bied on-demand ondersteuning met een eenvoudige sessiecode.

U kunt honderden of duizenden euro’s per jaar besparen.

Wees productiever met Splashtop. De tools en functies maken het uitvoeren van uw dagelijkse taken eenvoudiger. Breng bestanden over, herstart op afstand, neem sessies op en nog veel meer.

Integraties, ondersteun uw eindpunten op afstand met Splashtop via uw favoriete RMM- en PSA-platforms. Splashtop biedt een naadloze integratie met de meest populaire platforms gebruikt door MSP’s, met inbegrip van o.a. Datto, Autotask.

Onze beveiligde infrastructuur, inbraakpreventie en meerdere andere beveiligingsniveaus houden uw data en die van uw klanten veilig. Bovendien voldoet Splashtop aan verschillende industrievoorschriften en -normen (inclusief HIPAA).

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.