Blog banner kleuren

Splashtop, toegang en Ondersteuning op afstand Software en MPS’s

HeaderMailchimpBLOGS_splashtop

Als MSP ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle computers van je klanten. Er wordt van je verwacht dat je hen helpt op het moment dat het nodig is. Daarom heb je remote access tools nodig, waarmee je dat snel en gemakkelijk kunt doen, zonder dat het je veel kost. MSP Mentor verkoopt verschillende tools die jou hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan Splashtop.

Splashtop levert betrouwbare oplossingen voor remote access en remote support die zijn ontworpen om jou te helpen bij je dagelijkse taken. Beheer op afstand de computers en servers van uw klant, zelfs zonder dat de eindgebruiker aanwezig is. Onderhoud uitvoeren, problemen proactief aanpakken en ondersteuning op afstand bieden vanaf uw eigen computer, tablet of smartphone.

Splashtop beschikt namelijk over computermanagement en monitoring-tools met Splashtop Remote Support. Functies omvatten custom alerts, Windows-updates, remote command, systeminventaris, eventlogs, 1-op-veel en meer. Wees productiever met Splashtop. De tools en functies maken het uitvoeren van uw dagelijkse taken eenvoudiger. Breng bestanden over, herstart op afstand of neem sessies op.

Nodig uw team uit om hun eigen Splashtop-gebruikersaccounts te maken en hun rollen en toegangsrechten in te stellen. Sta toegang tot specifieke computers toe. Organiseer uw computers in groepen zodat u ze veel gemakkelijker kunt vinden en beheren.

MSP Mentor verkoopt Splashtop en helpt je graag met het implementeren en integreren van deze diverse tool. Mocht je toch nog vragen hebben of benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem contact met ons op!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.