Blog banner kleuren

MSP Mentor wordt distributeur Benelux voor SimplySecure MSP™ Platform van Beachhead Solutions

MSPMentorwordtdistributeurbijBenelux

Beachhead Solutions, leverancier van cloud-managed PC & mobile device encryptie, security en data access control voor MSP’s, heeft vanaf heden een uitbreiding van haar channel reseller programma in de Benelux aangekondigd met de benoeming van MSP Mentor als regionale distributiepartner. Deze uitbreiding maakt SimplySecure voor MSP’s™ beschikbaar voor MSP’s en IT Resellers in België, Luxemburg en Nederland.

 

MSP Mentor biedt coaching-, certificerings- en trainingsdiensten aan om MSP’s te helpen hun bedrijf te laten groeien en breidt haar diensten nu uit naar MSP/ICT-bedrijven in de Benelux. Beachhead Solutions, de in Californië gevestigde maker van het SimplySecure-platform, koos voor MSP Mentor om MSP’s op de lokale markt te helpen meer controle te krijgen over de gegevens en soorten van apparaat beveiligingen die zij aanbiedt.

 

De markt vraagt hierom!

“De overgang van VAR naar MSP naar MSSP is niet alleen slim, maar is iets waar de markt om vraagt”, aldus Johan Bakker, eigenaar en Business Coach bij MSP Mentor.

 

SimplySecure, dat al wordt gebruikt door MSP’s over de hele wereld, is nu ook beschikbaar voor MSP’s in de Benelux. Met SimplySecure kunnen providers hun aanbod uitbouwen en aanbieden als complete ‘encryptie-as-a-service’-oplossingen. SimplySecure fungeert tevens als een effectieve ‘compliance-as-a-service’-oplossing voor het beveiligen van gegevens en biedt een belangrijke oplossing voor providers die moeten voldoen aan de EU-regelgeving zoals GDPR. SimplySecure is uitermate geschikt voor beheermogelijkheden op maat voor MSP’s die BitLocker, EFS of FileVault gebruiken voor gegevensversleuteling.

 

Amit Parbhucharan, Beachhead’s GM voor de EMEA-regio, “SimplySecure biedt krachtige en eenvoudige beveiligingsmaatregelen. Het platform stelt MSP’s in staat om op afstand (en automatisch) gegevens op apparaten niet alleen te versleutelen, maar ook te wissen en/of eenvoudig in quarantaine te plaatsen, wanneer de gegevens verloren gaan, zijn gestolen of worden vermist. Daarnaast zorgt SimplySecure voor voorraadbeheer, monitoring en rapportage over incidenten. Deze zijn nodig om de gegevens blijvend toegankelijk te houden vanaf de apparaten van MSP’s, zodat deze effectief blijven beveiligd”.

 

Met SimplySecure voor MSP’s kunnen Managed Service providers, resellers en diegenen die overstappen van een ‘break-fix’ servicemodel hun portfolio uitbreiden met beveiligingsgerichte diensten.

 

“Door samen te werken met Beachhead Solutions krijgen onze partners in de Benelux een uitstekende oplossing. Deze is speciaal ontwikkeld voor het simpel combineren van encryptie en toegangscontroles. SimplySecure voor MSP’s beveiligt gemakkelijk alle PC’s, Macs, mobiele telefoons, tablets, servers en apparaten met USB-opslag en stelt onze MSP’s in staat om alle apparaten van een cliënt te beheren. Naar mijn mening is Simply Secure de beste manier voor MSP’s om zowel beheerde versleuteling, flexibele authenticatiecontroles en compliance-as-a-service aan te bieden”, aldus Johan Bakker.

 

Over MSP Mentor

MSP Mentor biedt coaching-, certificerings- en trainingsdiensten aan om MSP gerelateerde ondernemingen te helpen hun bedrijf te laten groeien. MSP Mentor helpt daarmee IT, ICT, VAR en MSP’s om een volwaardige Managed Service Provider (MSP) te worden en te groeien naar een hoger niveau.

MSP Mentor biedt hiervoor een breed scala aan diensten aan om haar klanten te ondersteunen. Met consulting wordt er gekeken naar de fundering van het bedrijf, de diensten, producten, procedures, toolset en andere gerelateerde zaken. Er wordt samen met de klant gekeken of al deze stappen slimmer, makkelijker, beter of misschien geheel anders zouden kunnen. Naast deze pijlers voor een goede bedrijfsvoering ondersteunt MSP Mentor MSP’s met het behalen van ISO certificeringen, interne audits, Marketing en Branding.

En cloud specialisten helpen bij het effectief inzetten van Microsoft Azure, Intune en alle functies die daarbij horen. MSP Mentor traint het technisch personeel van het bedrijf in Cloud diensten van Microsoft. Naast de techniek wordt er ook begeleid bij het opbouwen van het juiste portfolio. MSP Mentor zorgt ervoor dat specifieke Tools worden aangesloten en ingericht.

 

MSP Mentor is kort geleden gestart met de distributie van diensten die je als MSP kan toevoegen aan je portfolio en is op dit moment bezig met het uitbouwen van een platform zodat alle veelgebruikte portalen voor MSP’s aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Op die manier kunnen interne bedrijfsprocessen optimaal worden geautomatiseerd.

 

Meer weten over MSP Mentor? Neem dan telefonisch contact via Telefoonnummer 085-0028911, mail naar info@mspmentor.nl, of maak contact via het contactformulier.

 

Over Beachhead Solutions

Beachhead Solutions biedt met SimplySecure Cloud gebaseerde en encryptie gebouwde gegevensbeveiliging, die perfect geschikt zijn voor integratie door MSP™-platform gebruikers. Vanuit één console voor meerdere bedrijven kunnen MSP’s versleuteling en externe gegevenstoegangsbeheer afdwingen voor zowel Windows- en Mac-pc’s van klanten, als iOS- en Android-telefoons, tablets, USB-opslagapparaten en Windows-servers. Met functies zoals het wissen en in quarantaine plaatsen van externe gegevens, de volledige monitoring inclusief waarschuwings- en rapportagemogelijkheden kunnen MSP’s het Beachhead-platform gebruiken om Compliance-as-a-Service te leveren. Hierdoor kunnen ze meer klanten bedienen en behouden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.