Blog banner kleuren

MSP & DATA DAY verslag

MSP&DataDayverslag
18 April 2019 was het dan eindelijk zo ver MSP & Data Day | Ctrl + Alt + Succes 

Een mooie samenwerking tussen Counta B.V. en MSP Mentor op de mooie locatie van OpMaat Vergaderen Flexwerken Trainen Netwerken.

We zijn de dag gestart met Jan van Wijgerden van Tredion ICT & Telecom die zijn ervaring als ICT-ondernemer heeft gedeeld, hoe hij in 20 jaar is gegroeid van het bouwen naar PC’s als ZZPer tot het managen van een MSP met 55 werknemers. Daarbij heeft hij mooie heldere tips gedeeld van de zaken die voor hem wel en niet gewerkt hebben.

Dit gevolgd door Alice Visser van Counta B.V. die met mooie voorbeelden en een business case heeft laten zien hoe een ICT ondernemer kan sturen met samengestelde data, denk hierbij b.v. aan financiële, website bezoekers, CRM / ERP gegevens en zo nog meer. Aan de hand van een spiegel principe ze iedereen zelf laten ervaren dat wij als mens ook “bigdata” verwerken.

Als afsluiter Johan Bakker van MSP Mentor met praktische tips in het vastleggen van processen, automatiseren waar je kan, hoe prijs je nu een MSP aanbod om af te sluiten met de next steps MSSP & de trends van Gartner. Wij hebben super genoten, jij komt een volgende keer toch ook?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.