Blog banner kleuren

Helpen met ISO 27001

ISO27001_Afbeelding

De ISO-normen zijn internationale standaarden voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Het werken zonder de ISO-standaarden is voor de IT-branche zo langzamerhand ondenkbaar geworden. Door uw bedrijf ook nog eens te laten certificeren, heeft u voor uw klanten een overtuigend bewijs in handen dat u voldoet aan hun eisen.

De meeste klanten gaan voor de 27001 vanwege het merendeel aan databeveiliging, dit bieden zij ook vaker aan aan klanten. De 9001 gaat meer over het algemene proces.

Hulp nodig bij het behalen van de ISO certificeringen of wil jij weten welke bij uw bedrijf pas. MSP Mentor biedt je die hulp graag. Vooral interne audit. Perfect voor mensen die laagdrempelig willen starten kunnen we beginnen met een nulmeting. Dat kost je gemiddeld een halve dag. Hierbij maken we een analyse met wat er nodig is om het te behalen.

Met het behalen van die iso’s kom je makkelijker binnen bij bepaalde bedrijven/klanten. Steeds vaker is een ISO standaard voor het krijgen van een klus. Soms kan het ook zo zijn dat men jou benaderd omdat ze weten dat ze goed zitten.

Voor de ICT wordt informatiebeveiliging namelijk steeds belangrijker. Organisaties krijgen bijna dagelijks te maken met vertrouwelijke en privacygevoelige informatie. Wetgeving, zoals GDPR en AVG, vraagt om goede beveiliging en bescherming van privacygevoelige gegevens en waardevolle bedrijfsinformatie. Met ISO 27001 kunt u aantonen dat binnen uw bedrijf serieus met informatiebeveiliging wordt omgegaan.

Hoe dit werkt voor jou?
Bekijk onze video voor meer informatie!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.