Blog banner kleuren

Effectief communiceren voor IT’ers

EffectiefCommuniceren5

Ben jij op zoek naar manieren om je communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? 🚀 Dan hebben wij iets speciaals voor jou! In samenwerking met ervaren en gediplomeerd trainer Maarten Boeve organiseren wij een inspirerende communicatietraining voor IT-professionals. 💼💡

🗓️ Datum: 19 juli
⏰ Tijd: 09:00 – 13:00 (met lunch van 13:00 – 14:00)
📍 Locatie: MSP Mentor, Almere

Tijdens deze training behandelen we verschillende belangrijke aspecten van communicatie, waaronder:

1️⃣ Inzicht in het communicatiemodel: Ontdek hoe gedrag tot stand komt en krijg een dieper begrip van het communicatieproces.

2️⃣ Verbale en non-verbale communicatie: Leer hoe je effectief kunt communiceren met klanten en collega’s, zowel telefonisch als in persoon.

3️⃣ Communicatiestijlen: Ontdek de Roos van Leary en begrijp hoe gedrag leidt tot specifieke reacties, en leer hoe je win-win situaties kunt creëren.

4️⃣ De kracht van overtuigingen: Verken de relatie tussen overtuigingen, gedrag, actie en potentieel, en leer je eigen kwaliteiten beter kennen.

5️⃣ Vragen stellen en actief luisteren: Leer hoe je de juiste vragen kunt stellen om de boodschap van anderen beter te begrijpen en hoe je actief kunt luisteren voor effectieve communicatie.

6️⃣ Omgaan met weerstand en klachten: Ontwikkel de juiste mindset om constructief om te gaan met weerstand, klachten en verwijten.

7️⃣ Feedback geven en ontvangen: Leer hoe je op een constructieve manier feedback kunt geven en ontvangen om groei te bevorderen.

Na deze training zul je in staat zijn om jouw standpunt beter te verwoorden, hogere klanttevredenheid te bereiken, beter klantcontact te hebben en meer werkplezier te ervaren.

Inschrijven voor dit geweldige evenement gaat heel eenvoudig via Eventbrite. Klik gewoon op deze link om je plek veilig te stellen. Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en ze vliegen snel de deur uit!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.