Blog banner kleuren

De voordelen van ISO normen

HeaderMailchimpBLOGS.voordeleniso

De ISO-normen zijn internationale standaarden voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Het werken zonder de ISO-standaarden is voor de IT-branche zo langzamerhand ondenkbaar geworden. Alle normen zijn gebaseerd op een vergelijkbaar managementsysteem waarbij risico gebaseerd denken centraal staat. Zo speelt u in op risico’s, kansen, bedreigingen, nieuwe trends en verwachtingen.

Dit managementsysteem helpt u:

-de prestaties van de onderneming te verbeteren

– te voldoen aan de eisen van de klant

– te voldoen aan wet- en regelgeving

– het verhogen van de klanttevredenheid

– het verhogen van de werknemerstevredenheid

– bij het ontwikkelen van de juiste producten

Klanten zoeken borging dat er aan hun wensen en eisen wordt voldaan, een certificaat geeft u bij voorbaat al antwoord op deze belangrijke vragen.

Wij kunnen u helpen met het kiezen van de juiste norm(en) voor uw bedrijf en het vormgeven van het managementsysteem. Hierbij nemen we uw bedrijf als uitgangspunt en niet de norm.

Met ISO 27001 heeft u een kwaliteitsmanagementsysteem wat helpt uw bedrijfsvoering te optimaliseren. De strategie is gebaseerd op groei, kwaliteit en marktontwikkeling. Wie kan voldoen aan de actuele vraag in de markt waarbij goede kwaliteit verzekerd is, is in staat het bedrijf te laten groeien.

Dit kan groei in bedrijfsomvang zijn, maar ook aanbod en kennis. Het komt uiteindelijk de continuïteit van het bedrijf ten goede.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.