RVKO


Voor onze vernieuwde Servicedesk was de implementatie van Autotask onontbeerlijk. Waar Datto standaard de implementatie voor een groot deel aan de klant laat d.m.v. zelfstudie is Johan juist de consultant die meer Hybride werkt. Hij steunde ons in de ontwikkeling van de processen, heeft dit deels voor ons ook geïmplementeerd in Autotask en met de juiste training gezorgd voor een snelle adoptie. We hadden het incidentenproces binnen drie weken live!

Naast bovenstaande is Johan ook een goed klankbord, waar je als Hoofd IT prima mee kunt sparren om er voor te zorgen dat de afdeling hier beter van wordt. Ik zou Johan dan ook ten zeerste aanbevelen in verdere Autotask implementaties!

 

Wie is RVKO?

De Stichting Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO) is één van de grootste schoolbesturen voor primair onderwijs in Nederland. Onder de RVKO ressorteren 66 scholen in en rond Rotterdam, 20 peuterspeelzalen en de stichting Thomas More Hogeschool (TMH).
Deze verzorgt de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs en biedt daarnaast een breed palet aan nascholingsmogelijkheden voor medewerkers in het basisonderwijs aan. Het betreft een kleinschalige hogeschool in Rotterdam die intensief samenwerkt met zeven convenantpartners uit het primair onderwijs, waaronder de RVKO. Beide organisaties worden door de ServiceDesk ondersteund.

Rob Tesselaar
Hoofd IT RVKO