Goolash – We connect the dots – Goolash

Goolash - We connect the dots

Zorgeloze geautomatiseerde facturering voor IT-serviceproviders en MSP's

1. Verbind uw reselleraccounts

Goolash sluit naadloos aan op uw Microsoft 365- en Google G Suite-reselleraccounts en integreert met Datto PSA.

2. Koppel uw Autotask klanten

Koppel uw tenants en producten één keer aan Autotask, zodat we weten wie waarvoor we moeten factureren. U hoeft verder niets te doen!

3. Leun achterover en ontspan

Voeg licenties voor uw klanten toe of verwijder ze, en wij zullen uw facturen dienovereenkomstig bijwerken.

Momenteel synchroniseren we 1,245,000+ licenties

Voordelen

Verminder menselijke fouten

We zullen alle niet-gefactureerde licenties en fouten opvangen die tot nu toe onopgemerkt zijn gebleven.

Bespaar kostbare tijd

Focus op het verkopen en ondersteunen van uw klanten, wij zorgen voor de facturering van de licenties.

Verhoog uw winstgevendheid

Verhoog eenvoudig uw abonnementsfacturering. Er wordt niets meer weggelaten.

Mis nooit meer iets

Ontvang geavanceerde rapporten over toegevoegde of verwijderde licenties en nieuwe tenants die zijn gekoppeld aan uw gedelegeerde beheerder.

Alarmering

We sturen u waarschuwingen wanneer een product niet wordt gefactureerd of een tenant niet is verbonden met een contract.

Uw bedrijf, uw regels

Goolash interfereert niet met uw bestaande workflows. We richten ons alleen op het verzenden van de juiste nummers naar uw factureringssoftware.

Een klant ontdekte dat ze jaarlijks € 13.000 aan niet-gefactureerde licenties verloren!

Functies

Distributeur onafhankelijk

Of u nu uw Microsoft-clouddiensten koopt bij Tech Data, Ingram Micro, Copaco, Also, Resello of een andere distributeur wereldwijd, wij kunnen u helpen bij het automatiseren van het factureringsproces. Onze applicatie ondersteunt zowel directe als indirecte partners.

Datto Autotask PSA

We maken verbinding met uw Autotask PSA-werkruimte om uw contracten bij te werken. Koppel uw klanten en breng uw services in kaart en wij werken uw contractservices automatisch bij.

Service bundles

Verkoopt u gestandaardiseerde aanbiedingen in services bundels? Combineer meerdere producten in een enkele Autotask-bundel en bied uw klant een gemakkelijk te begrijpen totale terugkerende betaling. Goolash zal het aantal eenheden van de bundel automatisch bijwerken.

Negeer / sluit licenties uit

De behoeften van uw klanten kunnen soms ingewikkeld worden. We begrijpen het! U heeft de volledige controle over het aantal licenties. Negeer een niet-gefactureerd abonnement of sluit een aantal gratis eenheden uit. Het is allemaal mogelijk.

Generieke import

Je biedt je klanten een breed scala aan oplossingen naast Microsoft- of Google-producten. U wilt er zeker van zijn dat deze licenties ook zo efficiënt mogelijk worden gefactureerd. Importeer het CSV- of Excel-bestand dat u van uw leverancier ontvangt met licentie-informatie: we synchroniseren deze ook met uw contracten!

MSP Mentor helpt bij het geautomatiseerd bewerken van de bestanden door middel van een RPA robot. Zo hoef je dus nooit zelf bestanden aan te passen of diensten van losse kosten te splitsen.

Reporting komt binnenkort

Naarmate uw bedrijf groeit, heeft u veel informatie om mee om te gaan. U wilt er zeker van zijn dat u weet wat er in uw bedrijf gebeurt. Daarom sturen we u een wekelijks of dagelijks overzicht met de licenties die zijn toegevoegd aan of verwijderd uit uw tenants. Als er zich problemen voordoen, bent u ook de eerste die het weet.

Azure Cloud komt binnenkort

De Cloud biedt grote voordelen voor uw klanten, maar facturering kan een zooitje zijn. We helpen u deze terugkerende taak te optimaliseren: stuur ons uw maandelijkse Azure-verbruiksgegevens en we brengen deze voor u in rekening bij de juiste klant.