MSP & DATA DAY – Tweede editie

Speciaal voor specialisten op gebied van IT beheer organiseren wij een inspirerende kennissessie:

MSP & DATA DAY – Tweede editie

CTRL + ALT + SUCCESS

Wie zijn wij?
Dit event is een samenwerking tussen Counta en MSP Mentor. Een ideale samenwerking waarin we de sterke punten van beide bedrijven kunnen samenvoegen. Onze kennis gebundeld in verschillende sessies, zodat we jou kunnen helpen in de razendsnelle ICT wereld.

MSP Mentor

MSP Mentor is van vele markten thuis. Johan Bakker is zelf ondernemer met grote kennis op het gebied van ICT en consultancy. Daarnaast heeft Johan veel ervaring met bijvoorbeeld Autotask en project management. Aan Johan heb je een goede mentor, die je helpt veranderingen op de vloer te implementeren. Haal het beste uit je operationeel pakket. Sterker nog, haal het beste uit je bedrijf. Johan biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk ICT bedrijf.

Counta

Counta is gespecialiseerd in het samenbrengen van operationele en financiële data. Zij zorgen er voor dat jij slimmer gaat werken en je schaarse resources beter gaat inzetten in de zaken die jou plezier of rendement geven. Besteed jij het liefst tijd aan grote klanten waar je zelfs geld toelegt of leuke klanten waar je een eerlijk of mooi tarief aan verdiend? En heb je wel het inzicht wie jou jouw meest winstgevende klanten zijn? En heb je nog ruimte voor nieuwe klanten? En hoe kan jij jezelf en jouw adviseurs beter van dienst zijn? Counta geeft inzicht.

 

MSP & DATA DAY // Ctrl + Alt + Success
Op 04-07-2019 laten we je verbetering zien aan de hand van een live casus. We hebben een drietal onderwerpen deze dag waarin niet alleen wij, maar ook Jan van Wijgerden aan het woord is. Jan is eigenaar van het snelgroeiende Tredion en heeft als visie om elke klant vooruit te helpen op gebied van ICT. Hij vertelt over zijn ervaringen om zijn ICT bedrijf te vormen naar een top 5% MSP.

10:30 – 11:00 Inloop met koffie en thee

11:00 – 11:45 De Moderne MSP HOW-TO door Johan Bakker

11:45 – 12.45 Lunch

12:45 – 13:30 Jouw data, jouw focus door Alice Visser & Luuk Vaessen

13:30 – 14:00 The route to success door Jan van Wijgerden

14:00 – xx.xx Borrel

 

Locatie – OpMaat Vergaderen
Huizermaatweg 31, 1273 NA Huizen

 

Doordat dit event voor een select gezelschap wordt gehouden, is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Er is voldoende ruimte voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Dit zorgt ervoor dat je met direct resultaat naar buiten loopt.

Klik hier voor een terugblik van de eerste editie!

 

Meld je hier meteen aan om dit event niet te hoeven missen!

 

[dcd-avg]

[/dcd-avg]