Events_MSPMentor&Friends

23 maart – MSP Mentor & Friends

MSP Mentor is van vele markten thuis. Eigenaar en oprichter Johan Bakker is zelf ondernemer met grote kennis op het gebied van ICT en consultancy. Daarnaast heeft Johan veel ervaring met verschillende PSA, RMM en documentatiesystemen en projectmanagement. Aan Johan heb je een goede mentor, die je helpt veranderingen op de vloer te implementeren. Haal het beste uit je operationeel pakket. Sterker nog, haal het beste uit je bedrijf. Johan biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk ICT bedrijf.

Gert Koeslag is de man die je moet hebben als het gaat om ISO & NEN normeringen. Gert heeft al meer dan 25 jaar ervaring in kwaliteitsmanagement. Als oud ondernemer weet hij wat de impact op je organisatie kan zijn als je zaken goed en minder goed geregeld hebt. Zijn hands-on aanpak zet je altijd goed aan het denken en zal zorgdragen voor het behalen en verlengen van je ISO en NEN-certificaten. Daarnaast heeft Gert veel kennis van datamodellen en is hij erg sterk in het maken van maatwerk rapportages vanuit je PSA.

Onderstaand is het programma zoals we dat voor ogen hebben, maar het kan zijn dat we deze nog iets gaan aanpassen. Wij denken de dag zo voor eenieder interessant en leerzaam te maken.

Programma
9:30 – 10:00 Inloop
13:00 – 14:00 Lunch
16:00 – 17:00 Borrel / netwerk moment

Locatie
Landgoed Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19 in Baarn

*Doordat dit event voor een select gezelschap wordt gehouden, is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Er is voldoende ruimte voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Dit zorgt ervoor dat je met direct resultaat naar buiten loopt.

Meld je hier aan!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Natuurlijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.